Suivez-nous

Pour ne rien louper

Nieuwe website
2024
 
Spaforest.be

SpaBikes

SPABIKES Location de VTT/VTT Electriques & Trottinettes Electriques

SpaBikes, de specialist in mountainbike & elektrische mountainbike verhuur in hartje Ardennen!

Spring op één van onze vele mountainbikes of elektrische mountainbikes “nieuwste generatie” en volg de mooiste routes in de prachtige omgeving van Spa. Dit is de ideale manier om de regio in een halve dag of meerdere dagen te ontdekken.
U kunt ook kiezen om u door een gespecialiseerde gids te laten vergezellen. Deze zal de route aanpassen aan uw eisen en uw niveau. Uw gids zal er ook zijn in geval van technische problemen en reparaties.

Nieuw! Elektrische All-mountain Steps

Nieuw dit jaar: SpaBikes biedt u vele bosritten aan op de nieuwste generatie elektrische steps. Geen zware accu’s meer mee te nemen in uw rugzak. Ze zijn direct in het frame geïntegreerd en zo wint u aan comfort en bewegingsvrijheid! Sensatie en fun gegarandeerd!

Maximaal plezier, in alle veiligheid !

Bij SpaBikes nemen we de tijd om ons materiaal voor elk gebruik te controleren en te testen. Zo kunnen wij u met een gerust hart maximaal laten genieten. Daarnaast wordt u bijgestaan door één of meerdere professionele begeleiders die tot uw beschikking staan voor eventuele vragen of hulp.

Teambuilding & Bedrijven

Laat ons één of meerdere dagen “Teambuilding” op maat organiseren. We kunnen u sportieve of educatieve activiteiten aanbieden of éénvoudig de streek met u ontdekken. Kortom, bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden!

Kinderactiviteiten

Al vele jaren organiseren wij tijdens de schoolvakanties kinderactiviteiten. Hier kunnen uw kleintjes in de voormiddag fietsen, gevolgd door andere activiteiten, de ene nog leuker dan de andere. Onze professionele instructeurs begeleiden de kleine tweewielers in een groene omgeving en aangepast aan hun wensen.

Onze andere activiteiten

SpaBikes biedt ook een veelvoud aan andere activiteiten om met familie of vrienden te ontdekken! U kunt bij ons boomklimmen, een speurtocht doen, schieten, en nog veel meer!
Ontdek onze activiteiten
 

Mogelijkheid voor mountainbiken/E-mountainbiken & E- steps 
Vertrek vanaf bierbrouwerij PEAK (Route de Botrange)
Optie: bezoek aan de brouwerij en proeven van de verschillende soorten bier